Свържете се с нас на +359 887 740 105 и +359 899 871 199|europedirectshumen@gmail.com
Начало/Уебинар на тема „Работа и стаж в европейските институции“

Уебинар на тема „Работа и стаж в европейските институции“

2021-02-10T12:13:01+02:00февруари 8, 2021|Categories: Без категория|

Бюрото за връзка на Европейския парламент в България има удоволствието да покани всички заинтересовани на уебинар на тема „Работа и стаж в европейските институции“ на 17 февруари 2021 г., сряда, от 13.00 до 14.30 ч.

 

Целта на събитието е да запознае участниците с възможностите за стаж и кариера в европейските институции, да разясни процедурите за кандидатстване и подбор, да им даде полезни съвети за подготовка и да отговори на въпросите на аудиторията.

В първата част Коен Хендрикс от Европейската служба за подбор на персонал (EPSO) ще представи процедурите за подбор на служители; Мартин Петков, студентски посланик на EU Careers от УНСС, ще даде съвети за подготовка за конкурсите, а Биляна Църноречка, пресаташе в Бюрото на Европейския парламент в България, ще разкаже за възможностите за професионално развитие и мобилност в институциите на ЕС.

Във втората част на уебинара настоящите стажантки в Бюрото на ЕП в София Десислава Тодорова и Росица Лилова ще представят възможностите за стаж в Европарламента, процедурата за кандидатстване и собствените си впечатления от стажа.

Водещ на събитието ще бъде Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България, който ще представи и новата европейска платформа Заедно за ЕС.

Уебинарът ще се проведе в платформата Zoom. Работните езици ще са български и английски, като е oсигурен и двупосочен симултанен превод за участниците в срещата в Zoom.

Тук можете да намерите програмата на събитието.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

Крайният срок за регистрация е 16.02.2021 г. Броят на участниците в събитието е ограничен до 100.

Събитието ще бъде излъчвано на живо  само на български език на Фейсбук страницата на  Бюрото на ЕП в България. Осигурен е и жестов превод.

Изпращайте въпросите си към участниците предварително в slido с #EUcareer. По време на уебинара въпроси ще могат да бъдат задавани през чата на Zoom, както и чрез коментари към излъчването във Фейсбук.

 

Допълнителна информация:

Източник: Европейски парламент, Бюро за връзка в България

Споделете новината. Изберете желаната платформа: