Свържете се с нас на +359 887 740 105 и +359 899 871 199|europedirectshumen@gmail.com

Европейски избори 23-26 май 2019

2019-06-04T13:28:17+03:00май 18, 2019|Categories: Без категория|

Две неща, които трябва да направим сега, и цял куп основателни причини да ги направим

Изборите за Европейски парламент ще се проведат между 23 май, четвъртък, и 26 май, неделя, в зависимост от мястото, на което живеете или гласувате. В България изборите ще се проведат на 26 май – неделя.

Европа е изправена пред много предизвикателства. От миграцията до климатичните промени и от младежката безработица до неприкосновеността на данните.

Необходимостта да намерим общи решения никога не е била по-голяма.

Но пред нас стоят и възможности, например да разширяваме цифровия единен пазар, като същевременно укрепваме надеждната защита на европейските потребители и творци.

Това са нещата, за които европейците казват, че са най-загрижени. И нещата, за които Европейският парламент предприема действия. И ще продължи да го прави. Ако му дадете демократичната власт да върши това, като гласувате.

Този път изборите се провеждат в много различен контекст от този преди пет години. Виждаме около нас как неистините, ако не бъдат оспорени, могат лесно да превърнат многообразието в разделение. И колко крехка може да бъде демокрацията, ако не участваме активно в нея.

Този път не е достатъчно само да се надяваме на по-добро бъдеще. Този път всеки един от нас трябва да поеме отговорност и да избере своето бъдеще. Ето защо този път искаме от Вас да поемете ангажимент да гласувате и да помогнете, за да убедите и своите близки и приятели да гласуват.

Тук ще намерите списък с основателни причини и за двете. Но освен тях има още много.

№ 1 защото искам да имам правото да живея, да обичам, да уча и да работя навсякъде, където избера. В Европейския съюз всички имаме право на свободно движение.

№ 2 защото искам да имам правото да прекарвам в